За фирмата

ЕТ ПРОФО АГ Генчо Петков е регистрирана като едноличен търговец  

Фотостудио:  гр. Велико Търново, п.код. 5005, ул. Беляковско шосе  № 11 (стар номер 5)

Всички автори, търговски марки и имена на продукти са собственост на съответните им притежатели. Търговските марки и имена на продукти са упоменати само във връзка с идентифицирането им. Техническите параметри са публично оповестени и подлежат на промяна без предизвестие и/или компенсиране от производителите им.

ПРОФО АГ е фирма, която през последните 25 години се фокусира изцяло върху различните форми на фотография.  В много микростокови банки  може да търсите, разглеждате, да купувате или да сваляте  наши снимки, колкото искате - по 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.  Цялостното ни портфолио ни надхвърля 5000 сток образа. 

Може да поръчвате колекции от CD-та, които да бъдат изтегляни веднага след покупката.
Също така, активно доставяме на графични дизайнери, рекламни агенции, маркетингови отдели на мултинационални компании.

Искания за поръчково изпълнение: 
За някои нестандартни случаи, предлагаме пълен сервиз от фотографски услуги, като организация, снимане, обработка и публикуване. 
Това включва и виртуални турове, чрез панорамни пълни 360°-ви фотографии на обекти, както  и тяхната публикация в  Google карти и други сайтове

Може да заявите виртуални разходки, изпълнени от представляван от нас, акредитиран  фотограф - G.Petkov, сертифициран по програмата на Google Street View | Trusted.

Нашата основна цел е да предложим разнообразие от образи при най-широк избор от потребителите.
Имаме създадени както силно креативни и иновативни материали и естествено, по-конвенционални снимки в класически стил.

Нашият малък, но много специален екип, работи усилено, за да гарантира, че закупуването от вас на снимки от нашата база данни ще бъдат  максимално най-лесни и приятни. Ние имаме голяма колекции с изображения и сме горди, да бъдем едни от добрите доставчици на стокова и поръчкова фотография.
Ще продължим да развиваме нашата търсеща система и индивидуален подход към клиента, с цел, да ви предоставим най-доброто обслужване.

Професионалната  фотография е част от същността на нашата работа, така че, каквито и  въпроси да имате, само ни уведомете.
Ще направим всичко възможно, за да ви помогнем максимално.

Генчо Петков, AFIAP  
/ управител /